Informatie en aanmelden voor ouders

Hier kunt u zich aanmelden voor het weekend op uw school

Fotostudioz kan op twee manieren de schoolfotografie voor scholen uitvoeren. De manier die voor uw school is gekozen gaat óf in overleg met de directie óf met de ouderraad. Mocht u vragen hebben over de besluitvorming over schoolfotografie verwijzen we u graag naar deze instanties.

  1. Standaardmanier. Dit wil zeggen dat we als een reguliere schoolfotograaf een dag hebben afgesproken met uw school om alle leerlingen vast te leggen. De leerlingen worden per groep gefotografeerd en er worden inlogkaarten per groep aan de school verstrekt om mee te geven aan uw kind(eren). Op deze inlogkaarten staat de informatie die u nodig heeft om de foto’s te bestellen.
  2. Weekendsessie. Als uw school heeft gekozen om de kinderen te fotograferen buiten het leerproces om, plannen we in overleg met uw school een weekend waarop we alle kinderen op afspraak fotograferen. We plannen deze afspraken ruim in zodat we ook wat familiefoto’s kunnen maken. Ouders, broers en zussen (ook als ze nog niet op school of al op “de middelbare” zitten), opa’s en oma’s en zelfs huisdieren. Alle combinaties zijn welkom en te bestellen. Om een afspraak te maken voor een weekend bij u op school kunt u hier terecht. U heeft hiervoor een inlogcode ontvangen via uw school.

Mocht u om de een of andere reden verhinderd zijn dan kunt u op aangegeven dagen een afspraak maken bij FotostudioZ om de schoolfoto’s te laten maken. U kunt hiervoor studio@fotostudioz.nl gebruiken en in het onderwerp schoolfotoafspraak <schoolnaam> vermelden.

Bestellen
Bestellen gaat heel makkelijk via onze bestelsite. U krijgt via school per leerling een inlogcode. Met deze inlogcodes kunt u inloggen op de bestelsite. U kunt meerdere codes koppelen om één order te maken.
Betaling vindt plaats door middel van ideal.