General Data Protection Regulation (GDPR)

De General Data Protection Regulation heeft effect op alle organisaties die in de EU opereren en persoonlijke data verwerken. Per 25 mei 2018 gaat deze wet in werking en heeft ook gevolgen voor de manier waarop wij uw foto’s en data behandelen.

1. Planning

Het plannen van uw afspraak kan volledig anoniem, wij vragen uw naam en email adres om u een bevestiging te sturen, maar het is niet verplicht deze in te geven. Als u uw email adres niet opgeeft ontvangt u geen bevestiging. U kunt echter altijd opnieuw de unieke code(s) ingeven om uw afspraak te bekijken of te herzien.
Uw naam en email adres wordt bewaard tot en met het moment dat we de foto’s van uw kinderen hebben genomen. De data wordt hierna verwijderd en zal nooit aan derden worden verstrekt of gebruikt worden in enige marketingactiviteit.

2. Bestellen

Bij het bestellen van de foto’s wordt gevraagd om uw gegevens op te geven om te foto’s te kunnen bestellen. Deze gegevens worden samen met uw order bewaard om, indien er vragen zijn, adequaat op uw verzoek te kunnen reageren. Deze data blijft beschikbaar zolang de foto’s online staan (ongeveer 2 jaar) en zal dan worden verwijderd. Deze data zal nooit aan derden worden verstrektĀ of gebruikt worden in enige marketingactiviteit.

3. Schoolfoto’s

Uw schoolfoto’s kunnen alleen worden benaderd door een unieke code in te geven. De schoolfoto’s blijven na publicatie op de bestelsite ongeveer 2 jaar beschikbaar blijven. Hierna zullen alle bestanden worden verwijderd. De schoolfoto’s worden minimaal 10 jaar in ons (offline) archief bewaard. De schoolfoto’s zijn niet te benaderen vanaf het internet of enig ander externe bron. De schoolfoto’s zullen nooit aan derden worden verstrektĀ of gebruikt worden in enige marketingactiviteit.